Земеделски производител декларирал 3 млн. доход

Земеделски производител декларирал 3 млн. доход | StandartNews.com

От обработените до момента годишни декларации най-големият доход за 2014 година е обявен от производител на земеделска продукция - 3 млн. лв. Това съобщиха от офиса на приходната агенция в Добрич.

Общо 11 189 физически лица от града и областта са декларираха доходите си за изминалата година пред НАП. 3 661 добруджанци са подали годишните си декларации с персонален код или електронен подпис, а пристигналите до края на април формуляри по пощата са близо 900, отчитат още от приходната агенция и добавят, че броят на подадените декларации от региона ще се увеличи, тъй като през последните дни на кампанията голяма част от годишните декларации са изпратени чрез пощенски оператори, които продължават да пристигат в НАП Добрич и да се обработват.

Като любопитна подробност от НАП Добрич съобщават, че последният добруджанец е декларирал доходите си пред приходната агенция в 23 ч. и 33 минути на 30 април, като е направил това по интернет. 4 349 186 лева данък върху доходите са внесли физическите лица от региона до края на април, което е с 19 % повече от внесения данък за същия период на изминалата година.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай