Спипаха нашенски Бони и Клайд

Спипаха нашенски Бони и Клайд | StandartNews.com

Бързо приключи криминално приключение за родни Бони и Клайд. Мъж от Петрич и жена от Сандански действали като американската любовна двойка от 30-те години на миналия век. Но в резултат на проведени издирвателни мероприятия полицейски служители на РУ-Сандански са ги спипали за броени часове. В ареста са вкарани 37-г. петричанин А.С. и 24-г. санданчанка С.С. Установено е, че към 14:00 часа в събота двамата са атакували в парковата зона в Сандански 77-годишен дядо от курортния град. Те го блъснали в гърба, съборили го на земята и му отнели портфейл, в който имало 28 лева и ключове. Нашенските Бони и Клайд са вкарани в ареста до 24 часа. Срещу тях е образувано бързо производство за грабеж.

Сбиване между двама мъже пък вдигна на крак благоевградската полиция. Сигнал за екшъна е подаден на Гергьовден към 19:10 часа. В района на улица "Христо Чернопеев" в града възникнал конфликт, прераснал във физическа саморазправа. Сбили се двама мъже - на 63 години и 32 години, и двамата от Благоевград. Вследствие на инцидента е с комоцио, но без опасност за живота, по-младият, който е настанен за лечение в благоевградската болница. По случая е образувано досъдебно производство за нанасяне на средна телесна повреда срещу по-възрастния благоевградчанин.

Много пиян и без книжка моторист изтрезня в ареста

Зад решетките на ареста изтрезня пиян като казак моторист, който се оказало, че няма свидетелство за правоуправление. Срещу него е образувано бързо полицейско производство. Той е спипан в събота към 14:00 часа в петричкото село Капатово.

42-годишният неправоспособен водач К.Т. от същото селище управлявал мотоциклет „Миск", когато е спрян от пътните полицаи. С дрегер е доказано, че шофира мотора с наличие на 3,16 промила алкохол в издишания въздух. 40-г. гръцки гражданин Р.К. е заловен да кара пиян на улица „Рокфелер" в Петрич. Той седнал зад волана на лек автомобил „Ситроен" с наличие на 1,82 промила алкохол в издишания въздух.По същото време е задържан на улица "Пирин" в Банско 63-г. банскалия М.И., който управлявал лек автомобил „ВАЗ" с наличие на 1,79 промила алкохол. 20-г. Е.Д. от сатовчанското село Осина е спрян за проверка в неделя в 04:00 часа на улица "Дунав" в Гоце Делчев.

Той карал лек автомобил „Фолксваген Джета" с наличие на 1,62 промила алкохол в издишания въздух. Всички нарушители са арестувани, срещу тях са образувани бързи полицейски производства.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай