Село с модерен стадион и ремонтиран път

Село с модерен стадион и ремонтиран път | StandartNews.com

С двоен празник жителите на село Годлево откриха нови придобивки за селището. Кметът на община Разлог Красимир Герчев преряза трикольорните ленти на модерния стадион в населеното място и на изцяло ремонтирания път от града до Годлево. Това стана на официална церемония по откриването на игрището и на шосето.

Тържествата стартираха с водосвет и богата фолклорна програма. Приятелска футболна среща проведоха на новия терен ветераните от селото и настоящия отбор на ФК „Планинец". Спортният комплекс има състезателно игрално поле с изкуствена тревна настилка и постоянна ограда, трибуни за зрители с капацитет 1000 души, сграда със съблекални и санитарно-битови помещения, резервоар за поливна система, паркинг за посетители и служебен паркинг.

Трибуните за зрители са разделени на три блока - за домакини, за гости и централен с ВИП - места. Два входа осигуряват достъпа на зрителите. Има и приспособление за привърженици с увреждания на двигателния апарат - директно от тротоара към единия блок и чрез рампа към другия блок. Ремонтираният път Разлог – Годлево е с дължина над 5 км. Двата обекта са финансирани по Програмата за развитие на селските райони 2007-2013г.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай