Село моли прокуратурата да го спаси от престъпник

Село моли прокуратурата да го спаси от престъпник | StandartNews.com

Ямбол. Цяло село скочи срещу изнасилвач и иска намеса на прокуратурата. Трън в очите на хората от Недялско е 52-годишен бандит, който само преди дни бе хванат от полицията за грабеж.

"В селото тревогата е много сериозна, защото хората добре познават извършителя", каза кметският наместник  на Недялско Тодорка Йорданова. Това е човек, който 5-6 години е търкал наровете в затвора заради изнасилване на възрастна жена. после добавил нови 20 години, тъй като посегнал на 6-годишно момиченце. "Същият този изверг изнасили и 10-годишното й братче, за което също има присъда. И сега този човек е на свобода. Никой от селото не се чувства спокоен. Хората не го искат, страх ги е!", категорична е Йорданова. Има съмнения, че  при последния му грабеж той съвсем не е преследвал жертвата си с цел обир, а имал съвсем други намерения. Усещайки, че след нея върви подозрителен субект, тя ускорила крачката, но е застигната от похотливеца. Той я нападнал, съборил я на земята и започнал  да я налага с юмруци. Виковете й накарали собственика  на близката къща да излезе навън. Стреснат, нападателят  избягал.

Заради страховете на хората от Недялско Йорданова ще настоява пред прокуратурата  за прилагане постоянна мярка за задържане на лицето.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай