Село кани Борисов на гости

Село кани Борисов на гости | StandartNews.com

Сливен. Село Баня кани Бойко Борисов на гости, защото управлява добре страната. 73-годишният Веселин Пионов изпрати специално писмо на премиера, в което го кани да гостува в новозагорското село.Пионов е икономист по образование, живее в Чехия и има къща в Баня. Работил е в редица страни на Европа и Африка.
"Вие сте единствения министър-председател на България след промяната, който се радва на обичта и почитта на разумните граждани. Вие правите наистина много, за да стане България европейска държава и то всеки ден със завидна енергия и себеотрицание. Дано Бог Ви даде здраве и живот, за да реализирате всичко, което сте замислили и започнали”, пише Пионов. Според него опитите на политическите опоненти на Борисов да омаловажат работата му, са евтин популизъм. 
„От името на семейството ми и на моите близки - симпатизанти на ГЕРБ, Ви каня в удобно за Вас време да посетите селото ни. Надявам се, че един личен контакт със забележителната природа около Баня ще ви помогне да се убедите лично в потенциала, който засега е „приспан и заровен” тук и да провокирате събуждането му”, пише още Пионов.


Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай