Пияни шофьори на конвейер в Пиринско

Пияни шофьори на конвейер в Пиринско | StandartNews.com

Пияни шофьори напълниха арестите на полицията в Пиринския край през изминалия уикенд. Срещу 9 водачи са образувани бързи производства за шофиране в нетрезво състояние. На улица "Пейо Яворов" в Благоевград е спипан 35-г. С. Д., който карал лек автомобил „Фолксваген Голф" с наличие на 2,16 промила алкохол в издишания въздух. На пътя между село Градево и Симитли е заловен 37-г. Е.М. от село Церово. Той шофирал „БМВ" с наличие на 1,71 промила алкохол. 36-г. А.Р. от с. Крушево е задържан на шосето между селата Кочан и Ваклиново да управлява „Опел Астра" с наличие на 2,39 промила алкохол. 29-годишен мъж от Якоруда е вкаран в ареста, след като седнал зад волана на „Фолксваген Голф" с наличие на 2,06 промила алкохол.

Водач на „Ауди" е спрян на улица в разложкото с. Бачево. Дрегерът отчел наличие на 1,62 промила алкохол в издишания въздух. 20-годишен младеж е хванат на пътя за санданското с. Лиляново да шофира „Пежо" с наличие на 1,23 промила алкохол. 34-г. благоевградчанин пък карал пиян „Опел Астра" - с наличие на 1,93 промила алкохол в издишания въздух.

Петричанин пък подкарал мотоциклет „Хонда" с цели 2,17 промила алкохол. Негов съгражданин също изтрезнял в ареста заради шофиране на лек автомобил „Фолксваген Транспортер" с наличие на 1,83 промила алкохол.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай