Пица и торта за кмет рожденик

Пица и торта за кмет рожденик | StandartNews.com

Велико Търново. С торта и пица кметът на Елена инж. Дилян Млъзев днес празнува 44-я си рожден ден. В обедната почивка градоначалникът почерпил всички служители в администрацията с чаша вино, безалкохолно и бонбони. Освен с почерпката, кметът изненада подчинените си с парти пица, от която вкусиха всички.

Общинска администрация зарадва градоначалника, като му подари професионални писалки да разписва много документи и проекти, атрактивна летописна книга с дървени корици, в която да записва своите мемоари, торта и много цветя. Най-оригиналният подарък, който получи инж. Млъзев, бе специално изработен за случая дървен ключ, на който от едната страна е гербът на Елена, а от другата ръчно написано пожелание с пирограф. Ключът символизира властта, знанието и споделената тайна, посланик е на надеждата и щастието.

Пожелания към рожденика е отправил и председателят на Общинския съвет Валентин Гуцов. "Дилян Млъзев не скри вълненията около личния си празник и пожела на общинска администрация да бъдат все така усмихнати и енергични", съобщиха от общината.


Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай