Момче без книжка се преби с мотор

Момче без книжка се преби с мотор | StandartNews.com

16-годишен ученик подкара нерегистриран мощен мотор и катастрофира. Пишман водачът нямал книжка. Той обаче стигнал от родното си село Хвостяне до съседното Блатска с мотор „Сузуки".

Поради движение с несъобразена с пътните условия скорост возилото се блъснало в метална ограда на административна сграда, след което, макара и ранен, избягал от местопроизшествието. По-късно обаче е спипан от полицаите. Установено е от медици, че има разкъсно-контузна рана в областта на дясното коляно. След извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение.

Друг шофьор – беглец бе заловен от полицаите в гоцеделчевското село Корница. 23-годишен млад мъж шофирал лек автомобил „Ауди" по пътя към съседното село Брезница, но колата се движела с несъобразена с пътните условия скорост. МПС-то навлязло в лентата за насрещно движение и се блъснало в движещ се по нея товарен автомобил „Форд Куриер". След удара аудито офейкало от местопроизшествието. Униформени хванали ранения водач, който е с контузия на главата. След извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай