Млад мъж в ареста за 33 грама канабис

Млад мъж в ареста за 33 грама канабис | StandartNews.com

Благоевград. При полицейска акция в частен дом бяха спипани малки количества марихуана. Проверката е извършена по оперативен сигнал в жилище в санданското село Склаве в понеделник.

При обиска полицейски служители на РУП – Сандански са открили 33 грама суха, зелена, тревиста маса, която след направен полеви тест е реагирала положително на канабис. Намерена е и електронна везна. Със заповед за задържане до 24 часа в ареста е вкаран обитателят на жилището Д.Ц., на 21 години от Склаве.

По случая срещу него е образувано досъдебно производство.

Задигнаха електрическа ограда от пасище

Полицията откри за броени часове електрическа ограда, която бе открадната от чужд имот. Сигнал за кражбата е получен в 09:00 часа сутринта в понеделник в РУП – Сандански. Неизвестен злосторник задигнал електропастир на приблизителна стойност около 1600 лв. от животинско пасище в местността Реката край село Виногради. Незабавно са проведени издирвателни мероприятия от полицейски служители на РУП – Сандански. Открадната електрическа ограда е намерена в животинска ферма в местността Китката край село Плоски. Електропастирът е иззет от служителите на реда. За случая е уведомена Районна прокуратура - Сандански. Изяснява се кой е извършил посегателството.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай