Кметът Хасан Азис и децата на Кърджали запалиха 24-метровата коледна елха

Кметът Хасан Азис и децата на Кърджали запалиха 24-метровата коледна елха | StandartNews.com

В празника участва „Гласът на България" Вася Попова, а край коледното дърво се изви дълго хоро

24 –метрова елха грейна в Кърджали. Тя е най- високото живо коледно дърво в Южна България. Светлините бяха запалени от кмета Хасан Азис, Дядо Коледа и най – малките жители на града.

„Кърджали отново показа, че винаги сме заедно, когато празнуваме. Нека Новата 2016 година да е мирна и щастлива за всички кърджалийци, и за цялата ни страна, да има здраве и сполука във всеки дом", обърна се градоначалникът към събралото се множество.

Стотиците деца и родители извиха край елхата дълго хоро, което поведоха Дядо Коледа и кметът Хасан Азис.Тържественото запалване на градската елха бе предшествано от голям концерт с участието на групи и състави от детски градини и училища, читалища и Детския комплекс. На сцената на Дома на културата пяха и танцуваха много млади таланти.

В празничната вечер пя и Вася Попова, чиито първи стъпки в музиката започват от сцената в Кърджали. Преди години Вася бе една от фаворитките на „Гласът на България"..„Щастлива съм да бъда в Кърджали в навечерието на Коледа и Нова година, благодаря за топлото посрещане. Вярвам, че където има любов, щастието е пълно", каза Вася попова и поздрави многобройните си фенове.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай