Каруца предизвика меле на пътя

Каруца предизвика меле на пътя | StandartNews.com

Стара Загора. Каруца предизвика меле между два автомобила с двама тежко ранени на подбалканския път на свечеряване във вторник. Инцидентът е станал преди разклона за с. Александрово около 19 ч. вечерта, съобщиха от полицията.

 

Товарен автомобил „Фиат Дукато", управляван от 49-годишния О.Д. от Дряново, застига движещата се пред него каруца, с кочияш 37-годишния Е.И. от с. Тъжа, и я изпреварва, въпреки непрекъсната линия на платното и забраната. Камионът навлиза в насрещното движение и се блъска в идващия срещу него друг товарен автомобил - „Ивеко", управляван от 42-годишния пловдивчанин И.Ц. Испанският автомобил се преобръща в крайпътната канавка като повлича и каруцата.

 

Шофьорът на Фиат-а О.Д. е откаран в старозагорската болница с множество фрактури - на лявата подбедрица, коляното, глезена, петата и двете ходила. Пострадал е и каруцарят Е.И., които също е настанен в болницата с разместени шийни прешлени. Невредим остава единствено водачът на „Ивеко"-то И.Ц. Пробата за употреба на алкохол и на двамата шофьори е била отрицателна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай