Изгоря емблематичната морска дискотека "Месалина"

Изгоря емблематичната морска дискотека "Месалина" | StandartNews.com

Бургас. Пожар изпепели емблематичната крайбрежна дискотека "Месалина" в Поморие. От култовия бар са останали само въглени. Огънят е пламнал призори вчера сутринта, няколко часа след като от заведението са си тръгнали и последните купонджии.

Местни жители, чиито домове са на крайбрежната алея, усетили задушливия дим и подали сигнал в полицията. Заведението е построено в старинен стил и по-голямата част е от дърво. Само за минути сухата дървена конструкция е пламнала от всички страни. По време на инцидента в дискотеката не е имало охрана. Бар "Месалина" е собственост на поморийския бизнесмен Георги Тръпков.

Причините за пожара все още не са ясни. Една от версиите е за късо съединение, но не е изключено някой от клиентите да е оставил незагасена цигара, която е образувала малко огнище, тлеело с часове преди да избухне пожарът. На партерния етаж под дискотеката се помещава казино, което обаче не е засегнато от огъня. Изгорялата дискотека има солидна застраховка, която покрива нанесените щети.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай