Данъчни продават почивна база на морето и ниви в Добруджа

Данъчни продават почивна база на морето и ниви в Добруджа | StandartNews.com

Добрич. На 16 октомври ще се проведе търг за продажбата на почивна база в Балчик. Търгът е обявен от агенцията по приходите. От местното подразделение уточняват, че почивната база е четириетажна с разгърната застроена площ от 1848 кв.м, а имотът, в който се намира е 1625 кв. м. В него още има застроен и кухненски блок, който разполага с два асансьора за продукти и отпадъци, а също и с две хладилни камери. Стартовата цена, от която ще започне наддаването, е 1 692 270 лв., като оглед може да се извършва от 6 до 10 октомври.

Кандидатите, които искат да участват в търга, трябва да внесат депозит от 20 на сто от обявената продажна цена, добавят от НАП. Освен почивната база публичните изпълнители са обявили за продан и нива от 31.132 дка в добричкото село Бенковски. Търгът за нея е на 23 октомври, а началната тръжна цена е в размер на 40 500 лева.

На сайта си НАП е обявила за продан още два имота в Добруджа, чийто търгове са насрочени през този месец - единият е парцел с площ от 440 кв. м в Балчик, а другия е за продажба на недвижими имоти в с. Жегларци.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай