Зуека и Горанов с любимите на круиз

Водещият и певецът готвят екзотични пътешествия за Свети Валентин

Зуека и Горанов с любимите на круиз | StandartNews.com

София. Васил Василев- Зуека вече няколко седмици обмисля с какъв подарък да изненада любимата, режисьорката Анна Вичева, за Св. Валентин. "Зуека най-вероятно ще я заведе на разходка с круиз по Средизeмноморието. Анна много обича морето и това ще е прекрасен подарък за нея", споделиха близки на актьора. Той дотолкова бил хлътнал по Анна, че вече искал да има дете от нея. 

И Орлин Горанов разкри в студиото на шоуто "Жените говорят" по TV7, че вече е подготвил изненадата за съпругата си Валя. Това обаче не е материален подарък. Какво да избере за деня на влюбените изпълнителят на "Светът е за двама" решил след разговор със своята приятелка и кума Катето Евро. Близки до певеца обаче са категорични, че жена му вероятно вече е получила билети за екскурзия до някое красиво място по света.

"Любовта не е статистика, затова с Валя не броим колко често си казваме "Обичам те". Всичко е въпрос на отношение, не на думи. За толкова години с нея ние всеки ден се преоткриваме", издаде тайната на щастливия си брак Орлин Горанов.
Най-малко 3 бона пък щял да излезе рожденият ден на Гала. Водещата на "На кафе" ще отпразнува 13 февруари в две страни - Англия и Франция. Тя си е взела отпуск и няколко дни няма да води сутрешното си предаване по Нова. Навръх рождения си ден плевенчанката ще палува в Лондон заедно с настоящата си половинка Стефан. Планът на двойката е още следващия ден да пътува за столицата на любовта Париж, за да посрещне в града на влюбените Свети Валентин.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай