За неприродния характер на любовта

Все се чудя защо патриоти и националисти са настръхнали срещу еднополовата

За неприродния характер на любовта | StandartNews.com
Все се чудя защо патриоти и националисти са настръхнали срещу еднополовата

„А, я се вижте вие, бе!” – би следвало да възкликне времето, след като цяла седмица вече го обявяваме за лошо. Времето, както обикновено, се получава, като разделим пътя на скоростта, но наистина не е зле да се погледнем. Някои от нас ще се видят в събота на гей прайда, други няма да се видят. Или, както е казал Христос, ще мине време, ще ме видите, ще мине време, няма да ме видите. Но при всички случаи е хубаво да се огледаме, особено сега, когато минаха изборните страсти и се задава лятото. Очаква се да е дъждовно, така че излишно се потите във фитнеса. Можете да отклоните внимание от фигурата си и да се съсредоточите към по-възвишени неща – правата на различните, опазването на околната среда,

прическите на Доналд Тръмп и Борис Джонсън

предложенията на Пеевски за намаляване на ДДС-то върху медикаменти, храни и книги.
Това лято се навършват 50 години от Стоунуолските бунтове, когато (на 28 юни 1969) нюйоркската полиция нахлува през нощта в бар Stonewall в Гринич Вилидж и ступва няколко десетки представители на еднополовата любов, опитвайки се да ги арестува. Представителите на сексуалните малцинства се изпълват с гордост от този факт (също, както футболните агитки се изпълват с гордост след всеки бой с полицията) и кръщават парадите си „прайд”. Идва от гордост, а не от прайдовете, в които се събират лъвовете. Лъвските прайдове са доста кърваво място (новият водач избива малките лъвчета на стария, за да може цялото следващо потомство да е само негово) и почти изцяло хетеросексуално. Докато гей прайдовете са миролюбиви, весели, шарени и не вредят никому, освен с това, че увеличават гласоподавателите на националистическите партии. Винаги съм се чудил защо патриоти и националисти са толкова настръхнали срещу еднополовата любов. В крайна сметка и тяхната любов към Родината не е много в ред в бихейвиористичен план. Сама по себе си любовта е неприродно явление и в този смисъл почти неизменно малко неприлична. Да не забравяме, че дори самият Иисус е плод на връзка между Господ и омъжена жена. Любовта е неприродна – убила е повече тропически гори под формата на книги и любовни писма, отколкото цялата идустриализация! Изобщо не е необходима за продължението на рода и поради неприродния си характер се доближава до божественото. В този смисъл да обявяваш гей връзките за неприродни е просто смешно.
През седмицата с пълна сила избухна любовта между Тръмп и английското кралско семейство. Той каза на Мей, а после и на принц Чарлз, че само чака англичаните да драснат от Европа, за да им предложи най-великия търговски договор на всички времена. Сто на сто

ще даде на английски фирми да строят стената с Мексико

Те имат опит – в крайна сметка не е известно мексиканец да е успял да премине Адриановия вал, намиращ се на границата между Англия и Шотландия. Вече споменах, че идеята на Тръмп за стена с Мексико е гениална и със сигурност ще проработи. Ето, китайците построиха Великата китайска стена и много малко мексиканци са успели да я преминат през столетията. Нищожен е броят и на мексиканците, преминали през Берлинската стена, както и през Римската стена на пазара в София! Да не говорим, че нито един мексиканец не беше забелязан да преминава и Вала в „Гейм ъв тронс”!
Другата тема на седмицата - любовта между Путин и председателя Си Цзинпин не е тайна и е повече в природата на двете империи, отколкото хетеросексуалната любов между човеците. След като целият свят гледа сериала „Чернобил” на НВО, може би на срещата в Москва сериозно се е обсъждала идеята Русия да строи китайски електрически централи. А именно:

милиони китайци с вълнени гащи

които се пускат по ебонитова пързалка. Разбира се, тази тема ще е веднага след темата как да прецакаме САЩ повече, отколкото Тръмп може да ги прецака.
У нас любовта между ГЕРБ и ДПС влиза в своята решаваща фаза – избора на нов главен прокурор. Бас държа, че активностите в парламента на ДПС по отношение на ДДС-то са форма на притискане. А може и да са форма на несръчна рима: „ДеПеСе сваля ДеДеСе, майно ле”. А може и на Шекер Байрам да са решили да почерпят избирателя с нещо сладичко. Не че ще стане, ама да почерпят. Така или иначе, неприродният характер на любовта се проявява най-ярко в политиката, от там се пренася и в отношенията между гражданите и държавата, които отдавна са разбрали, че между тях любов няма, а само секс!
Любовта е неприродна, но и с природосъобразния начин на живот също не бива да се прекалява. Може да си правите кисело мляко в домашни условия - няма да е по-чисто от фабричното, но и няма да навреди. Виж, да си правите сам вода, смесвайки две молекули водород с една молекула кислород, е вече прекалено!

Не се втелявайте и на тема ГМО

Последното столетие няма нито една храна, която да не е генно-модифицирана. Селекцията на сортове и видове си е модификация, както и да го погледнете. В крайна сметка опазването на околната среда се състои именно в недопускане природата да се превърне в околна среда. Това в същата степен важи и за природата на душата. Нищо не я наранява така, както околната среда.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай