Водят Джей Кей на протест

Водят Джей Кей на протест | StandartNews.com

София. Джей Кей, фронтменът на "Джамирокуай", които ще излязат за гранде шоу утре вечер в "Арена Армеец", поискал да се разходи из София на другия ден. Той бил в час с протестите у нас и неминуемо ще се сблъска с тълпата, докато разглежда забележителностите на града.

Звездите ще кацнат въвпетък малко преди лайфа в залата. Малко след тях ще долети и Джеси Джей, която ще изгледа концерта им, а на другия ден в същата зала ще бъде нейното дългоочаквано шоу.

Организаторите от SymphonicsТConcerts са изградили минипарти селище с барове пред "Арена Армеец". Сцената за двата концерта е с внушителни размери и обилно количество пироефекти. "Здравей България, аз съм Джей Кей! Ужасно се извинявам за миналия път. Както виждате, глезенът ми е обратно във форма", потупва крака си Джей Кей в специален видеопоздрав към феновете си, който се върти онлайн от вчера. "Много се вълнувам и нямам търпение да се видим на 28-и. Ще ви поднесем едно невероятно шоу и ще компенсираме за миналия път и за разочарованието. Наистина очаквам с нетърпение срещата ни - ще се видим в петък вечер!", каза още той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай