Предприемачи съдят Дженифър Анистън

Бившата на Пит ги ужилила с 28 бона

Предприемачи съдят Дженифър Анистън | StandartNews.com

Предприемачи съдят Дженифър Анистън с твърдението, че са построили веранда около имението й в Бел Еър, а тя я е унищожила, преди да плати, пише в. "Дейли мирър". Терасата, която струвала 28 000 долара, била специално направена за събитие, което се състояло на 24 март. След шумно парти през цялата нощ в имението на Анистън работниците получили телефонно обаждане за теч. Те предложили да изпратят експерт, който да провери как стоят нещата и да разреши казуса. Твърди се обаче, че Дженифър изтръгнала дървени летви от верандата, преди оценката да бъде направена. Строителите обяснили, че звездата е прекратила всякакъв контакт с тях и не обръщала внимание на изпратените фактури за сметката.

Актрисата бе в четвъртък вечерта в комплекса "Сони център" на площад "Потсдам" в Берлин, където се състоя официалната премиера на филма й "Семейство Милър". Ден преди това обаче бившата на Брад Пит отново влезе в жълтите хроники. Оказа се, че Джен, преди да пристигне в Германия, се отбила в Лондон. Но й се наложило да промени полета си за английската столица заради Анджелина, която си купила билет за първа класа.

И двете красавици решили да пътуват от Лос Анджелис до Лондон в един и същи ден и час. 44-годишната актриса обаче ненавижда Джоли и след като разбрала за неприятното съвпадение, веднага сменила билета си. Жените на Брад Пит не са знаели за "общото" пътуване, но авиационната компания се свързала с тях, за да ги предупреди за евентуалната неловка ситуация. Двете актриси имат навика да отсядат в хотел "The Dorchester" в Лондон, но след инцидента нито една от тях не пренощувала там, пише "Сън".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай