Наша Маша не чака дете

Агентът на Шарапова побесня и опроверга слуховете, че е бременна

Наша Маша не чака дете | StandartNews.com

Мария Шарапова не е бременна. Това категорично заяви пред руския спортен ежедневник "Спорт Експрес" агентът на руската тенисистка Макс Айзенбад. Мениджърът на Маша опроверга появилите се информации, че любимата на нашия Григор Димитров чака дете от него. "Вече съм уморен от всички тези журналисти, които не разбират нищо и без доказателства си измислят новини. Това е отвратително. Нека всички тези хора да се занимават със собствения си личен живот, а не с този на другите", коментира Айзенбад, явно побеснял от публикациите.

В същото време хасковлията продължава ударно да печели на турнира в Стокхолм (530 000 евро). Гришо стигна до полуфинал, след като победи французина Кени дьо Шепе с 6:4, 6:2. Това е четвърти път през сезона и общо седми в кариерата полуфинал на "Мастърс" турнир за първата ни ракета. В опит да достигне за втори път на финал Димитров се късно снощи изправи срещу друг французин - Беноа Пер. Българинът вече заслужи 90 точки за световната ранглиста и 27 300 евро от наградния фонд.

В Базел (1,99 млн. евро) Григор пък ще играе на старта срещу Радек Щепанек. 34-годишният чех е 46-и в света. Има пет титли на сингъл и 17 на двойки. Заработил е над 9,5 млн. долара от наградни фондове като професионалист. Двамата не са се срещали досега.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай