Петък,

Мел Гибсън: Обичам женските стъпала

От: Failed to load user -
2561
Мел Гибсън: Обичам женските стъпала
A
A
A

Мел Гибсън се пошегува с журналистката на CNN, която не знаеше за снимките му в "Непобедимите 3" в България и заяви смело, че ще продава обувки в София. Ето какво каза звездата в кратко интервю за телевизията по време на премиерата на "Мачете убива".

- Как станахте част от "Мачете убива"? Робърт (Робърт Родригес, режисьорът на лентата, бел. ред.) каза, че е станало много бързо.

- Да. Говорихме и бях вътре. Лесно и бързо.

- Какво ви хареса в лошия образ, определен за вас?

- Той не е лошият - всички други са такива. Съвсем наред си е моят герой. Хареса ми, забавен е, Робърт смята, че пасвам идеално за ролята, аз също.

- Много хора са на мнение, че филми като "Мачете" са прекалено кръвопролитни.

- Зависи. Един филм е брутален, ако е реалистично насилствен. А "Мачете" не е - той е напълно извън реалността, умишлено. Робърт и аз мислим обратното - че всъщност насилието е толкова много и толкова абсурдно, че филмът е по-скоро забавен. Сцена, в която един човек разчленява друг и после хвърля вътрешностите му върху перка на хеликоптер, е отвъд реалността - в мен специално не предизвиква отвращение, а забавление.

- Какво мислите за блокажа на институциите в САЩ?

- Това е пълна бъркотия. И всеки в момента пита: има ли герой? Има ли някой, който да оправи тая бъркотия? Аз не знам да има и това е страшното.

- Какво ще правите сега?

- Ще ходя в България.

- ... Защо?

- Ще работя там, ще продавам обувки. Предложиха ми работа, хареса ми. Обичам женски стъпала, просто ги обичам. Затова - отивам да продавам обувки в София.


Всички новини от категория Мнения.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички