Любовни драми тресат сериали

Хората на Гочев, Митовски и Цанков снимат на пълни обороти

Любовни драми тресат сериали  | StandartNews.com

Любовни драми тресат пред и зад камера актьорите и героите в сериалите на Гочев, Митовски и Цанков. Деси Бакърджиева от "Фамилията" постави в шах Деси Стоянова и Сашо Кадиев в "Преди обед" - чаровната блондинка нито призна, нито отрече връзка с "Мистър България" Мартин Иванов. Само каза загадъчно: "Ще бъда конкретна, когато на безименния ми пръст се появи пръстен".

Актрисата беше заловена преди седмици в опасно близка позиция със сексапилния десет години по-млад от нея модел. "Той ми е приятел. Много близък човек. Познава моите родители, аз познавам неговите. Но всеки си има близки. Не искам да коментирам как се изопачават нещата в медиите. Така че не искам да говоря за моето лично пространство". Междувременно ужасната й семейна връзка на екрана продължава тази неделя, когато bTV започва излъчвания на втория сезон.

"С Даниел, който е мой съпруг на екрана и ме тормози, сме приятели в живота. Той е галантен и е съвсем различен от героя си", уточни Деси. Владимиров сподели: "За мен жената винаги е била нещо повече от мъжа. Открай време я поставям на пиедестал. В момента живея с човек, който много обичам." В новите епизоди пренебрегваният син на Стефан Данаилов ще заподозре съпругата и в изневяра, а това допълнително ще обтегне отношенията им.

Ченгето Попов от "Под прикритие" ще се сдобие с още една дама в обкръжението си. Фатална прокурорка ще започне да сваля настоятелно героя на Владо Пенев. В нейната кожа влиза Бойка Велкова. Как ще отреагират съпругата и дъщерята на Попов, може само да се гадае. Но ще бъде забавно да се види как огнените Бойка, Лили Маравиля и Снежана Макавеева кръстосват шпаги по сценарий.

Говори се, че гранде любовна драма се е разиграла в редиците на бандата "Революция Z", която се сформира заради едноименния сериал. По време на снимките на предишния сезон Джулия Бочева се загаджи с Никола Стоянов, с когото играят влюбените Ани и Тино. Преди това героинята беше изгора на Боби, в образа на който влезе 18-годишният Иван Тишев. Китаристът Тино и басистът Боби се намразиха люто заради това и едва се сдобриха. На екрана.

Последният слух е, че Джулия вече излиза със синеокия всеобщ любимец Иван. Искрата между двамата пламнала, докато бандата била на турне на известна безалкохолна напитка. Групата била част от афиша. Според запознати Джулия и Иван били изшпионирани в ласки в бекстейджа. За изневярата разбрал и Никола. Не закъсняла и разправията с Джулия. Двамата били толкова разгневени, че поискали от продуцентите да редуцират общите им сцени в следващите епизоди на тийн сагата. Вероятно ситуацията се е поуталожила, защото Джулия и Иван се появиха заедно за старта на новата бг музикална телевизия, а после продължиха купона и в друго заведение.

Каква ще е съдбата на героите на тримата става прелюбопитно, тъй като за пореден път става ясно, че най-големия драматург е животът. bTV първо ще извърти "Фамилията", а след това ще пусне и тийн сериите. Историята с любовния триъгълник е само част от вълнуващия емоционален живот на екипа. Певицата Мона, която играе тийн кучката Мира, и операторът Радослав Гочев станаха гаджета пак покрай снимките на "Революция"-та.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай