Кон едва не сгази Джони Деп

Кон едва не сгази Джони Деп  | StandartNews.com

Джони Деп за малко не загива по време на снимките на "Самотният ездач", след като пада лошо от кон. В кадрите, разпространени в YouTube, се вижда как животното изхвърля актьора от гърба си и едва не го сгазва. Режисьорът Гор Вербински и екипът на продукцията не на шега се уплашили за живота и здравето на 50-годишната звезда.

След направения преглед се оказва, че травмите не са толкова сериозни, колкото биха могли да бъдат при подобно приключение. В лентата Джони е индианецът Тонто, който е дясната ръка на главния герой - Самотният ездач, изигран от Арми Хамър. Световната премиера на филма за Дивия Запад е на 3 юли. Междувременно тези дни звездата от "Карибски пирати" споделя пред сп. "Ролинг стоун", че предпочита да не гледа собствените си филми, защото не иска да разбира как е редактирана играта му. "Това е по-добре за мен. Помага ми да запазя разсъдъка си. Като актьор съм длъжен да дам на режисьора различни опции. Можете само да се надявате, че той ще избере най-добрите", обяснява Джони.

Последният свой филм, който е гледал, е The Libertine през 2004-та, защото режисьорът лично го помолил. Деп признава също, че мисли за пенсиониране всеки ден, но едва ли в близко бъдеще ще го направи. "Докато имам желание и творческа искра, ще продължавам да правя това, с което се занимавам и сега", уверява той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай