Изневери масово мъчат светските двойки

Изневери масово мъчат светските двойки | StandartNews.com

Няколко светски брака са по пътя към финала си.

Последната мълва твърди, че Яне Янев е на път да приключи съюза си с красивата Галя, с която се взеха през март 2011 г. Причините за разпада на отношенията им били поне няколко. От една страна Галя си стояла на село при майка си и й помагала в отглеждането на стопанските домашни любимци. Светският живот й липсвал, а в същото време Янев се въртял из София уж да си търси нов офис и не се лишавал от социални контакти. Липсата на наследник също потискала младата булка. От друга страна тя нямала нищо против да подхванат съвместен фермерски бизнес, но искала благоверният й да е отдаден на идеята изцяло. Янев често обещавал на невестата си, че ще прекарва повече време с нея, но така и не се отдал на желания от нея семеен живот. Дали ще закрепят отношенията си, или приказката приключи, е една от големите загадки и за техните близки.

При Васил Иванов, разследващия журналист на "Нова", любовните истории приличат на сапунен сериал. Той има дъщеря от колежка и 2-годишен син от фармацевтка на име Деница. Зарязал я обаче, когато момченцето било на пет месеца, твърдят светски наблюдатели. И върл противник на брака, се оженил за жена със същото име. Двамата свили гнездо в "Княжево", но наскоро той пропъдил съпругата си от там и се върнал при майката на сина си.

Един от последните слухове е, че Николета Лозанова щяла да кани в новото си предаване, и то в първия брой, съпруга си Валери Божинов, с когото са разделени. Разпадът на брака им беше голяма изненада за всички, защото футболистът направи всичко възможно, за да угоди на плеймейтката и да й осигури добър живот. Всеки ден клюката добавя нов щрих към тяхната история. Загаджват Валери с нови девойки, но той май е отдаден само на двете си деца в момента. А според някои Валери и Николета Лозанова били разделени наужким. Така плеймейтката се надява на висок рейтинг на първото си издание на предаването си "Поверително от NL". Вече има рекламен клип на предаването, в който звучи въпросът: "Кого обича Николета Лозанова?" Тогава те щели да обявят, че са заедно и че връзката им е безоблачна.

Каквато и да е истината обаче, явно наистина щастието не се гради на чуждото нещастие - Николета направи всичко възможно, за да открадне Божинов от Алисия, от която той има син.

Красимир Занев, полковник от МВР и известен ценител на млади девойки, също е сложил точка на брака си. Занев не пропускаше модни партита, уж за да се порадва на дъщеря си, която се явяваше на всякакви конкурси. Той обаче често омайваше красавици на светски купони и се заговори за негови връзки с не една или две мадами. По последни данни той се е залюбил с млада журналистка и е купил жилище за двамата в полите на Витоша. Занев го обзавел по последен писък на модата и много разчитал този път нещата да му се получат. Той не се криел и демонстрирал, че вече няма общо с жена си Ренета. Дъщеря им Йоана пък е завършила УНСС и живее в чужбина.

Грозни престрелки из жълтите медии има и между Жени Калканджиева и любовницата на мъжа й Тачо - Зорница. "Не знам дали съм по-красива от Зорница, но със сигурност съм по-умна", каза Жени пред Карбовски. Шефката на "Визаж" се учудила на твърдението на манекенката, че е "откраднала мъжа й": "Никой човек не е чужда собственост, за да го откраднеш!", отсече шестата по хубост в света. "Не мога да приема, след като правиш секс веднъж или два пъти, да си татуираш инициалите на новия си любовник на глезена", издаде още пикантерии Жени.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай