Идва нов бейби бум

Ива Софиянска ражда в Лондон, Яна на Петко му обещава момиче

Идва нов бейби бум  | StandartNews.com

Нашествие от звездни бебета се задава в родния шоубизнес. Първа от бъдещите майки е водещата на bTV Лора Крумова, която в началото на септември трябва да роди сина си. В момента Лорчето чака своя съдбовен миг край морето, където прекара по-голямата част от лятото заедно с половинката си Сотир. Но когато терминът й наближи, Крумова ще се премести в София.

Стана ясно и че една от най-добрите й приятелки Галя Щърбева също е бременна. Емблематичната водеща на Нова телевизия е още в началото на благословеното си състояние. Галя е омъжена за колегата си оператор Петко Гюлчев. Двамата се врекоха на изключителна тайна церемония през 2009 година. Никой освен приятелите им не разбраха, че те са съпрузи. Самата Лора Крумова кумуваше на двойката, а кум беше продуцентът Атанас Малеев. В Нова телевизия чакат още едно бебе - това на Ива Софиянска. Тя се венча за гаджето си Антон Божков на тузарска церемония в хотел "Шератон" в началото на юни. Говореше се, че още тогава дъщерята на Стефан Софиянски е била бременна в третия месец. Ива вероятно ще отиде да роди в Лондон, където дълго време живяха с Антон. Те имат суперапартамент там и се чувстват като жители на магеполиса. Младите съпрузи искат да избегнат светската шумотевица в родината около предстоящата поява на бебока. Дядовците, Васил Божков и Стефан Софиянски, са съгласни с всяко желание на бъдещата майка. А тя е категорична - дори от най-дискретната нашенска клиника ще изтече информация и ще стане страхотен панаир.

Звездна сватба и наследник се задава и за друга светска двойка - Яна и Петко Димитров. Според запознати вече има определена дата за венчавка - 12 октомври. Петко изненада всичките си приятели с това решение, пред които не малко пъти е заявявал, че ще си остане ерген след развода с Мария Игнатова. Но бързането с женитбата вероятно има и друга причина - а именно, че Яна вече е бременна. Храна за това предположение даде алкохолното въздържание на танцьорката. По светски партита напоследък тя пиела само по чаша вино. От скоро се разхождала с червен конец на ръката. Това ще е втори наследник за нощния бос Петко, който вече има син Виктор от господарката на ефира. Затова си мечтаел, ако има второ дете, то да бъде момиче.

Мая Савова на тръни заради проклятие

Мая Савова изгуби съня си заради предполагаемо проклятие. Нежната половинка на Крум Савов призна, че сериозно се е изплашила заради фаталната серия от разводи на водещите от дамското шоу "Жените говорят". Трета раздяла сполетява за трето лято екипа на предаването. Последната разлъка бе тази на колежката й Жени Калканджиева, която разтрогва брака с мъжа си Тачо. Преди това обаче и Вихра, и Даниела, вече бившите съпруги на продуцентите Иван и Андрей, също не сполучиха в постсватбарските си изживявания и им сложиха край.

"Когато се разделиха Иван и Вихра, не се поддадох на паниката, реших че е случайност. Въпреки че говорихме с гледачки, и те казаха, че самото име на предаването има лоши вибрации. С Вихра се опитахме да променим това, дори правихме ритуали за развалянето на магията. Казаха ни, че единият стол е прокълнат и го сменихме", разказва Мая. От "Отчаяните съпруги" предаването беше преименувано на "Жените говорят", но изглежда проклятието продължава да действа. Мая обаче няма защо да се притеснява от раздяла. Тя и Крум, щастливи родители на 6-годишните близнаци Крум-младши и Катрин, са все така влюбени, както в първия ден - тогава спортният коментатор влиза в аптеката, където по това време работи дипломираната фармацевтка. Той губи ума и дума, когато тя му подава поръчката. Савов стартира сериозна кампания за ухажването й. Мая поддава и оттогава са неразделни.

Ирен Онтева тренира с обръч

Топмоделът Ирен Онтева влиза във форма с обръч. Върти го всеки ден и не се разделя с този гимнастически уред, дори когато пътува - винаги е в багажника на колата й. Колкото до диетите, отговоря с усмивка, че не се лишава от нищо. Хапва на два часа, но обаче само до 18 ч. След това: "Кой ял, ял. Никаква храна. Не трябва да се гладува в никакъв случай, защото тялото има памет и след това почва да трупа и качва повече килограми", твърди сексапилната манекенка. Макар и последните клюки да събраха Ирен с бащата на сина й Кристиян - Христо Сираков, моделката продължава да е сгодена за италианеца Давид Бучолини. Чужденецът се разбира страхотно с бившия на Ирен и двамата дори си излизат по мъжки.

Тадаръкова се страхува

Светослава Тадаръкова призна, че се страхува за физическата си цялост и това я принуждавало да говори през най-различни медии. Бившата журналистка наскоро финализира развода си, като децата й засега остават при баща им - Димитър Тадаръков. Светослава не спира да обяснява, че вече няма нищо общо с парите на богатия си експартньор. Тя разказа, че новината за развода й дошла като гръм от ясно небе. Получила документите, ден след като цялото семейство се върнало от ваканция в Париж, която била много хубава. Мъжът й по нищо не издал, че се готвел за раздяла. Засега Светлана остава без мъж в живота си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай