Глезят Кети Гарби с 10 вида рибки

Певицата раздава автографи на феновете във Варна

Глезят Кети Гарби с 10 вида рибки | StandartNews.com

Кети Гарби ще се срещне с 10 от най-запалените си фенове преди концерта й в Двореца на културата и спорта във Варна в неделя.

Вратите на залата се отварят още в 19 часа.

Гръцката перла ще излезе на сцената точно в 20 часа в компанията на 6 музиканти. Специално за шоуто си певицата носи огромен видеоекран с размери 10х8 метра и така гарантира, че най-големите й хитове ще са съпроводени от спиращи дъха ефекти.

Още днес обаче тя ще кацне на родна земя. От София ще поеме към Варна, където е предвидена разходка из града и вечеря в ресторант. Там майстори-готвачи ще я поглезят с десет вида рибни чудеса, които певицата ще полее с бяло вино и розе. Кети била много скромна в изискванията си и държала най-вече на техническото обезпечение на изявата й.

Деца до 10-годишна възраст ще могат да я гледат безплатно, но задължително с придружител, попълнена декларация и без възможност за запазване на място.

Концертът на Кети Гарби е единствен за страната ни и много специален за феновете на гръцката музика. Певицата обеща да изпълни тоталния си хит "Esena Mono", както и други популярни парчета като "To Kati", "Ante Yeia", "Akouse agori Mou".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай