Джет Ли се присъедини към "Непобедимите"

У-шу майсторът ще раздава ритници в "Непобедимите 3"

Джет Ли се присъедини към "Непобедимите" | StandartNews.com

София. Джет Ли, чаровникът от класните екшъни, кацна у нас, за да се присъедини към "Непобедимите 3". Китайският у-шу майстор, който отново ще раздава ритници, се усмихна на журналистите, помаха им и бързо се шмугна в чакащото го тъмно ауди. Преди това не пропусна да ги успокои, че е "о'кей" след полета.

50-годишният актьор се беше скрил под шапка и очила, облечен в удобен анцуг. На китката му бяха навити няколко броеници, с които вероятно се успокоява между снимките.

Джет Ли е в сагата на Силвестър Сталоун още от първата й част, а героят му се нарича Ин Янг. "Непобедимите 3" трябва да се завърти на 15 август 2014 г. Сега у нас на снимки са Харисън Форд, Силвестър Сталоун, Уесли Снайпс, Джейсън Стейтъм, Арнолд Шварценегер, Долф Лундгрен.

Днес се очакваше да кацне и Антонио Бандерас, който за първи път ще се появи в "Непобедимите". Скоро трябва да пристигне и "лошия" във филма Мел Гибсън.

"Трябва да покажем на хората нещо, което не очакват, дори да идем в друг жанр", каза Слай още в първите дни на снимките.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай