Брак с Анелия за 2 милиона

Баровец предлага на певицата апартамент, къща и кола, ако каже "да"

Брак с Анелия за 2 милиона | StandartNews.com

Наскоро Анелия призна, че има нов, сериозен мъж в живота си: "Ако се почувствам сигурна с този човек, бих се омъжила отново.

В този момент обаче не съм готова да имам още едно дете", разкрива красавицата. Според информация новият на Анелия е богат бизнесмен от Пловдив. Той е лудо влюбен в нея и й угажда по всякакъв начин. Обещал й да инвестира в нея минимум 2 млн. лева, ако тя се омъжи за него, пише сайтът HotArena.net.

Парите ще са за апартамент с много луксозно обзавеждане, като само дотук сметката прави към 700 000 лева. 300 000 пък щял да даде за кола, по избор на Анелия. Певицата вече си е харесала Porsche Cayenne Turbo S, което струва точно толкова. Отделно й обещал, че ще й построи и обзаведе триетажна къща. Тя ще възлезе на около 800 000 лева. И за капак ще инвестира 200 бона за дрехи и клипове. Певицата обаче все още обмисляла предложението. В момента тя е с колежката си Преслава на море.

След като двете записаха дуетната си песен "Няма да съм друга", която вече е хит, все по-често показват, колко добри приятелки са.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай