Божинов: Не се развеждам

С Николета живеем на макс и се обичаме, заяви футболистът

Божинов: Не се развеждам | StandartNews.com

София. Развод ми дай няма. Така футболистът Валери Божинов пресече слуховете, че разтрогва брака си. С Николета се обичаме силно, призна той пред бТВ. И допълни, че двамата често се карат и разделят. "Чувствата между нас продължават да са много горещи", сподели още Валери Божинов. "Караме се, целуваме се, разделяме се, събираме се... Живеем на макс и емоционално", описа той животът с Николета Лозанова.

"Колкото и да ги е яд завистниците и злобарите, които не знам защо не спират да се занимават с нас", добави футболистът.
Отговорът на Божинов дойде, след като от седмици пълзят слухове, че българското семейство Бекъм е пред разпад заради изневяра на Ни Ло.

Стартът на любовта им не беше никак лесен и се тресеше от скандали. Валери изостави половинката си Алисия, от която има син, за да бъде със сексбомбата. Между двете дами избухна словесна война. Бурният романс на Валери и Николета беше последван от пищна сватба в Правец, за която бяха похарчени няколко хиляди лева. Божинов се сдоби и с втори наследник, този път момиче. Малката Никол направи първите си фотосесии още в корема на майка си.
Не е изключено разпадът в отношенията между Николета Лозанова и Валери Божинов да е поредният пиар ход на някой сив кардинал, бяха коментарите за светската клюка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай