Бербо изпадна в депресия

Българинът под въпрос за "Уест Хем", Дядо Коледа идва във "Фулъм"

Бербо изпадна в депресия | StandartNews.com

Лондон. Димитър Бербатов е в депресия, разкри мениджърът му Мартин Йол на пресконференцията преди лондонското дерби с "Уест Хем".

"Той не е добре. Но за съжаление не е ясно защо. Според някои от лекарите това може да се дължи на рязката промяна на климатичните условия. Бербатов до последно ще бъде под въпрос. Той ще мине още един фитнес тест и тогава ще преценим", обясни още холандецът на брифинга. Йол за пореден път обяви, че столът му се е нагорещил след серията от загуби във Висшата лига. "Може да се каже, че ме е страх от уволнението. Но аз искам да си върша работата във "Фулъм", която започнах. Ще се боря до последно тимът да започне да печели. Според мен аз съм най-полезният човек за отбора в момента. Ще дам всички от себе си класирането ни да се подобри до Коледа. Това започва още от мача с "Уест Хем", който се оказва много важен за нас. Но ако го загубим, е възможно да бъда уволнен", призна холандецът. "

На ст. "Крейвън Котидж" Коледата ще започне още от 10 декември. От тогава феновете на "Фулъм" ще могат да се насладят на множество събития в дните, когато отборът не играе. Ще има много щандове с коледните пайове, красиви и големи елхи. Феншопът на "Фулъм" ще предлага и екипи на легенди на отбора. Разбира се, ще има и Дядо Коледа, който ще приема желанията за подаръци от малките деца.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай