Звезда на френския волей блъсна трима и избяга

Звезда на френския волей блъсна трима и избяга | StandartNews.com

Голямата звезда на френския волейбол Ървин Нгапет се забърка в престъпление. Това се случи в Италия, където тъмнокожият волейболист играе за местния Модена Волей. Медиите на Ботуша съобщават, че в нощта срещу 6 ноември Нгапет блъснал трима души на пътя, след което избягал. Двама от пострадалите при инцидента се отървали с леки охлузвания, но третият е бил в по-тежко състояние и е приет в интензивното на близката болница.

Самият Нгапет избягал от местопрестъплението, но впоследствие размислил и се явил в прокуратурата в Модена да докладва за инцидента. "Потресен съм и съжалявам за това, което причиних на Рикардо Ферарини, Енрико Лузети и Давиде Маканяни. Реших да се явя в прокуратурата и да поема отговорност. Извинявам се на хората, които пострадаха, на техните семейства, на моя отбор, съотборниците ми, спонсорите и феновете за поведението ми. Надявам се, че те ще се въстановят скоро, много съжалявам", написа Нгапет в съобщение до медиите, цитиран от италианските медии.

От Модена Волей съобщиха, че временно спират Ървин Нгапет от игра. Както е известно, само преди няколко месеца френският национал нападна кондуктор във влак.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай