Жена в щаба на Кузюткин, руснакът идва на 18 март

Жена в щаба на Кузюткин, руснакът идва на 18 март | StandartNews.com

София. Нели Маринова - Нешич вероятно ще влезе в щаба на новия национален треньор на волейболистките ни Владимир Кузюткин.

Съпругата на Драган Нешич показа отлична работа като асистент на бившия селекционер Марчело Алонданца, който се раздели с федерацията ни, и е възможно при руския специалист да стане мениджър на отбора. Все още не са договорени помощниците на Кузюткин, но по информация на "Стандарт" той ще държи на български треньори. Новият наставник на дамите се очаква да пристигне в България на 18 март. Той ще гледа 1/2-финалните плейофи и финала в първенството. Освен това ще бъде включен в щаба на девойките, за да има поглед и при малките. 66-годишният Кузюткин ще води женския национален тим до световното първенство в Италия, след което с него ще се преговаря година за година.

 

Водените от български треньори Пламен Константинов и Мартин Стоев отбори "Губерния" и "Томис" са на крачка от финала за Купата на CEV. Те постигнаха трудни победи в първите си полуфинални срещи. "Губерния" се поздрави с успех като домакин над полския СКРА с 3:2. Реваншът е на 2 март. Румънският шампион пък направи страхотен обрат след като падаше с 0:2 като гост на френския "Пари Волей", но впоследствие спечели след 25:23, 25:13, 15:9.
Разпределителят Андрей Жеков записа 4 точки.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай