София се реорганизира за мача

София се реорганизира за мача | StandartNews.com

Градският транспорт ще работи с удължено работно време

Булевард „Асен Йорданов" пред „Арена Армеец" ще бъде затворен преди 20 часа, за да могат в двете платна да паркират автомобили за предстоящата среща между България и Франция на полуфинала на Европейското първенство по волейбол.

Градският транспорт ще работи с удължено работно време, за да могат феновете да се приберат спокойно по домовете си, независимо колко дълго продължи срещата България – Франция.

Българска федерация по волейбол напомня на феновете, закупили предварително билети за мач номер 33 от програмата на европейското първенство по волейбол за мъже – още преди да е известно, че срещата ще е България – Франция и, че ще се играе от 20,45 часа, че пропуските могат да бъдат презаверени до 12 часа днес (събота, 17 октомври) на касите на зала „Арена Армеец".

Всеки, закупил билет за мач номер 33 с написан върху него час 17,45, и непрезаверил в срок своя билет, ще има възможност да получи обратно своите пари след понеделник, като се свърже с ticketportal.bg. Билетите с написан начален час 20,45 са валидни и нямат нужда от презаверяване.

Непрезаверени до 12 часа билети ще бъдат пуснати в свободна продажба на касите на „Арена Армеец". При такава ситуация един човек ще има право да закупи максимум до 4 билета.

Мачът България – Франция започва в 20,45 часа. Зрителите ще бъдат пускани в залата след края на първия полуфинал Словения – Италия.

Поради огромния зрителски интерес фенове ще могат да гледат и мача България – Франция на видеостена в специално изградената фензона до „Арена Армеец". Така отново повече българи ще имат възможност да бъдат максимално близо до отбора на Пламен Константинов.

Българските фенове ще могат да наблюдават заедно и първия полуфинал пред залата и да повторят шоуто, което спретнаха по време на първия четвъртфинал в София. Тогава очакващите победата над Германия запалянковци завихриха истински купон с гайди и българско хоро около видеостената, съобщават от федерацията.

Българска федерация по волейбол и националите на Пламен Константинов още веднъж изказват огромната си благодарност към българите за огромния интерес и невероятната подкрепа!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай