Слободан Милошевич държи из късо финалните мачове във Варна

Слободан Милошевич държи из късо финалните мачове във Варна | StandartNews.com

Ако има победител в тази група, това е волейболът каза супервайзорът на финалната четворка във Варна Слободан Милошевич. Съименникът на сръбския диктатор и представител на Международната федерация по волейбол посочи , че отборите от група 2 са световна класа, както и треньорите им. 1 милиард познават Хулио Веласко, малко по-малко и останалите треньори на България , Белгия и Франция, защото са много по-млади, каза Милошевич. Според него членовете на Международната федерация по волейбол са повече отколкото на федерацията по футбол и лека атлетика взети заедно.

Играем вкъщи, играем в нашата зала и пред нашата публика, дано да можем да се възползваме от това, каза селекционерът на България Пламен Константинов.според него финалната четворка е много изравнена и предстои интересен турнир.

Националите излизат в петък в 17.40 часа в първата полуфинална среща, като техен съперник е Белгия.В 20.40 часа Аржентина и Франция ще определят втория финалист. Мачът за третото място е в събота от 17.40 ч, а за първото-в 20.40 ч.

Когато се играе срещу домакините винаги е трудно, духът на варненската публика се усеща дори от видеото на мачовете, които сме гледали, каза Доминик Байенс, треньорът на Белгия. Според него тимът му е в добра форма, но миналата седмица са загубили първия си разпределител.Другият не е толкова познат, но може би това е плюс, каза селекционерът, който не скри възхищението си от залата и условията във Варна.

Всички билети за обновената зала "Конгресна" още в четвъртък бяха разпродадени.Над 5000 ще гледат финалните мачове.

Победителят в турнира във Варна се класира за дивизия „А", където мачовете през следващата седмица се играя в Рио де Жанейро.Там съперници са Бразилия и САЩ, а в другата група-Полша, Сърбия и Италия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай