Обсада на "Арена Армеец" за битката в сряда

Обсада на "Арена Армеец" за битката в сряда | StandartNews.com

Зала "Арена Армеец" буквално е обсадена днес от фенове, които искат да подкрепят България в четвъртфинала на Евро 2015 по волейбол. Битката е в сряда от 20,45 ч., а съперник ще е Германия или Белгия. Касите отвориха днес в 9,30 ч., но 30 минути по-рано вече се беше образувала опашка пред залата.

Хората масово изкупуваха по 15-20 билети за срещата в четвъртък.Цените само за нашата среща са 6, 12, 17 и 25 лева, има и по-скъпи места, които важат за целия ден. Към този момент пред касите продължава да има опашки, а очакванията са, че местата ще свършат най-късно утре сутринта. "В обедната почивка на фирмите напливът се засили видимо, после поспадна, с края на работния ден отново прииждат доста хора", споделиха пред "Стандарт" от касите.

Феновете са допълнително мотивирани и от името на вероятния съперник - Германия, който се опитваше да не извърти селски номер в групата. Бундестимът е абсолютен фаворит срещу Белгия.

Ето я и програмата от директните елиминации.

Утре (13 октомври) от 17,30 часа в „Арена Армеец" е плейофът Холандия – Словения, а от 20,30 започва срещата Белгия – Германия. В същите часове в Бусто Арсицио в Италия ще спорят съответно Сърбия – Естония и Италия – Финландия.

В сряда от 17,45 в София Полша излиза срещу победителя от Холандия - Словения, а от 20,45 зала „Арена Армеец" ще се тресе заради четвъртфинала на България..

В Бусто Арсицио от 17,30 Франция среща победителя от Сърбия – Естония, а от 20,30 Русия ще играе с надделелия между домакините от Италия и Финландия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай