Матей Казийски: Националният? Няма шанс!

Матей Казийски: Националният? Няма шанс! | StandartNews.com

"Няма никакъв шанс да заиграя отново за националния отбор", заяви в пред ТВ7 волейболистът Матей Казийски. Капитанът на "Тренто" призна, че е имал желание да облече отново националния екип миналото лято, но нещата не са се развили по правилния начин от негова гледна точка.

"Проведох тричасови разговори със селекционера Пламен Константинов и генералния секретар на федерацията. Казах им, че бих се върнал, но в момента не съм в желаната форма и не съм готов. Два дни по-късно обаче на пресконференция в София се обяви, че имам повиквателна и чакат да се обадя. Бях пределно ясен преди това в разговора относно състоянието си. Тогава осъзнах, че говорим на различни езици", каза Матей.

Бившият селекционер на "лъвовете" Радостин Стойчев пък се изказа пред bTV, че "волейболът в България е стигнал нивото на държавата".

"В националния е възможно нещата да се променят и се надявам това да стане. Ако говорим за състоянието на волейбола като цяло, не смятам, че ще има положителна промяна. Волейболът е със затихващи функции", отсече Стойчев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай