Гибона: Канада ще ни скочи на макс

Гибона: Канада ще ни скочи на макс  | StandartNews.com

Първият мач е друга бира, смята селекционерът

Канада ще се хвърли на макс срещу България в днешния мач от световното първенство по волейбол в Полша.Това прогнозира селекционерът ни Пламен Константинов.

Двубоят започва в 14,00 ч (бълг. време) и ще бъде предаван по "Диема". "Както за тях, така и за нас това ще бъде ключов мач. Съвсем друга приказка. "Русия ги уби със сервис, но канадците играят добър волейбол. Последния път преди световното биха Русия 3:2 и не трябва да ни успокоява, че сега са загубили", обяви той пред БНР. "Доволен съм, че тръгнахме добре, независимо че имаше брак. Казах в съблекалнята, че в първия всички тръгват за световната титла. Оттам насетне всеки си отива на мястото, постепенно. Първият мач е друга бира. Имахме нужда и от самочувствие. Доволен съм с изключение на втория гейм, когато направихме голямо количество грешки на сервис", каза още Гибона.

Андрей Жеков, който се завърна в националния отбор, сподели: "Видяхте колко отбора имаха проблеми в първите си мачове. Мексико не е на нашето ниво, но срещу Канада ще зависи крайното ни класиране на световното".
Теодор Тодоров, който не влезе в игра, обяви, че е получил хубав подарък за 25-ия си рожден ден. "Пожелавам здраве на мен и на съотборниците ми. Дай Боже, да се върнем с медал", сподели Тео.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай