Неделя,

Гибона: Чакаме Матей до понеделник

От: Failed to load user -
4326
Гибона: Чакаме Матей до понеделник
A
A
A

Шефът на федерацията омекна за Казийски

Чакам решението на Матей Казийски за националния до понеделник, 21 юли! Това заяви новият волейболен селекционер Пламен Константинов на първия си официален брифинг. Както е известно, Гибона включи отказалия посрещат в разширения състав за световното първенство.

"Не мисля, че някой е изненадан от това. Въпросът дали той ще приеме, мисля че ще стане ясен до 21-и, когато е крайният срок. Провел съм разговор с него, който считам, че няма отношение към неговото решение. То ще бъде лично и аз ще го приема каквото и да е то", коментира Константинов. До Пламен бе шефът на федерацията по волейбол Данчо Лазаров, който призна, че Казийски пуснал SMS до генералния секретар на БФВ Станислав Николов. "В него пише, че в момента е в чужбина, като ще се завърне до няколко дни", разкри Лазаров. Босът много се надява да има среща между него и Матей, на която отново да бъде обсъдена ситуацията със завръщането на волейболиста в отбора. Иначе със сигурност Жеков отново ще облече националната фланелка. "Андрей ще започне тренировки с отбора", каза Константинов, който е пратил покана и на Боян Йорданов, който в момента е контузен.

Казийски официално се завърна в "Тренто" след пауза от един сезон, изкаран в турския "Халкбанк". "Винаги е хубаво да се прибера тук. В Турция беше голямо приключение, но в "Тренто" е различно. Не можех да гледам мачовете от италианското първенство по телевизията", коментира Казийски пред клубния сайт на "Тренто".


Всички новини от категория Коментар.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com