Гибона: Чакаме Матей до понеделник

Гибона: Чакаме Матей до понеделник | StandartNews.com

Шефът на федерацията омекна за Казийски

Чакам решението на Матей Казийски за националния до понеделник, 21 юли! Това заяви новият волейболен селекционер Пламен Константинов на първия си официален брифинг. Както е известно, Гибона включи отказалия посрещат в разширения състав за световното първенство.

"Не мисля, че някой е изненадан от това. Въпросът дали той ще приеме, мисля че ще стане ясен до 21-и, когато е крайният срок. Провел съм разговор с него, който считам, че няма отношение към неговото решение. То ще бъде лично и аз ще го приема каквото и да е то", коментира Константинов. До Пламен бе шефът на федерацията по волейбол Данчо Лазаров, който призна, че Казийски пуснал SMS до генералния секретар на БФВ Станислав Николов. "В него пише, че в момента е в чужбина, като ще се завърне до няколко дни", разкри Лазаров. Босът много се надява да има среща между него и Матей, на която отново да бъде обсъдена ситуацията със завръщането на волейболиста в отбора. Иначе със сигурност Жеков отново ще облече националната фланелка. "Андрей ще започне тренировки с отбора", каза Константинов, който е пратил покана и на Боян Йорданов, който в момента е контузен.

Казийски официално се завърна в "Тренто" след пауза от един сезон, изкаран в турския "Халкбанк". "Винаги е хубаво да се прибера тук. В Турция беше голямо приключение, но в "Тренто" е различно. Не можех да гледам мачовете от италианското първенство по телевизията", коментира Казийски пред клубния сайт на "Тренто".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай