"Дяволите" треперят от агитката във Варна

"Дяволите" треперят от агитката във Варна | StandartNews.com

Духът на варненската публика се усеща дори и от видеата, които сме гледали, обяви уплашено треньорът на Белгия Донимик Байенс. "Червените дяволи" ще се изправят днес срещу нашите национали в 17,30 часа във финалната четворка на Втора дивизия на световната лига. Вторият полуфинал е от 20,30 ч между тимовете на Аржентина и Франция. Утре от 20,40 ч. ще бъде определен победителят, който ще спечели виза за финалите в Рио де Жанейро. Всички билети за обновената зала" Конгресна" още в четвъртък бяха разпродадени. Така над 5000 ще гледат финалните мачове.

"Публиката също ще е в наша полза. С отбори, които са близо един до друг, е възможен всякакъв резултат", каза родният селекционер Константинов. Тодор Тодоров се завърна в отбора, след като му бе направена хирургическа интервенция на носа.

Слободан Милошевич пък ще държи изкъсо ситуацията във Варна. "Ако има победител в тази група, това е волейболът", каза супервайзорът на финалната четворка, който е съименник на сръбския диктатор. "Отборите и тук са от световна класа, както и треньорите. Поне 1 млрд. души познават Хулио Веласко", каза още Милошевич.
Кръстина Маринова

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай