ТК "Левски-София" излъчи нови победители в НТЛ

ТК "Левски-София" излъчи нови победители в НТЛ | StandartNews.com

Четвъртото издание на Carpetmax tennis tournament (11-12 юли), част от календара на Национална тенис лига предложи силна конкуренция и качествен тенис. На кортовете на ТК „Левски-София" в Борисовата градина беше трудно да се следят мачовете, тъй като на всеки корт течеше оспорвана среща.

При мъжете в престижната Premium 18+ за първото място спориха първия и втория поставени тенисисти. Титлата спечели Даниел Шопов след като победи Теодор Венков с 9:5.

Никос Панетимитакис е победителя при мъжете 35+. На финала той спечели срещу Милен Балтов с 9:5. Именно новия шампион в тази група – Панетимитакис, победи на полуфинал футболния съдия Георги Тодоров, който е редовен участник в турнирите от лигата.

Пейчо Пейчев спечели четвъртата си поредна титла на сингъл от лигата при мъжете 45+. На финала той победи Емил Велчев в доста оспорван мач завършил 9:7 за Пейчев.

При мъжете 55+ Иван Запрянов спечели титлата, след като победи Иван Ревалски с 9:2.

Завърналата се в лигата Елена Йоловска спечели срещу поставената под номер едно Елена Андонова с 9:5 и вдигна купата при жените.

По време на двата турнирни дни всички участници имаха възможност да си направят безплатен анализ на стъпала и крака, и да се запознаят с продуктите на FootBalance, чийто представител за България е фирма AllSport – партньор на лигата за този турнир.

За всички дами участнички в турнира имаше подаръци от CLINIQUE, а за мъжете – продукти от Solido Commers.
На официалното награждаване победителите и финалистите в четвъртия Carpetmax tennis tournament получиха купи, наградни ваучери от фитнес клуб Pulse и възглавнички SmellWell, любезно предоставени от AllSport. Следващият турнир от календара на лигата е вечерния турнир за двойки, който ще се проведе между 24 и 26 юли във Варна, на кортовете на ТК „Черно море-Елит".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай