Шарапова: Григор беше важна част от живота ми

Шарапова: Григор беше важна част от живота ми | StandartNews.com

Григор Димитров е бил много важна част от живота на бившата номер 1 в света на тениса - Мария Шарапова. Носителката на пет титли от Големия шлем разкри подробности за връзката си с българина пред модното издание "Вог", съобщава bTV. Двамата с родения в Хасково тенисист имаха любовна връзка в периода 2012-2015 г.

"Той е много важна част от живота ми. Изключително деликатна и сложна личност е. Беше много хубаво да се почувстваме отново като нормални човешки същества", разкри рускинята.

Тя потвърди, че двамата са се засекли в САЩ и след края на връзката си.

"Затворихме един ресторант, след като си говорихме близо пет часа", разказва тя за срещата си с Григор в Ню Йорк.

Маша разкрива, че не вярва, че ще срещне сродната си душа, но знае какво иска в личния си живот.

"Може би съм прекалено сложна. Наистина искам деца, но в момента съм фокусирана изцяло върху работата си. Вероятно и това е причината много от връзките ми да се разпадат. Не мога да живея с чувството, че загърбвам професионалния за сметка на личния си живот. Мразя думата "баланс". Какво значи? Ако съотношението е 50:50, означава, че даваш само 50% от себе си", размишлява Шарапова.

В момента тя е фокусирана изцяло върху кариерата си. След като през март 2016 г. публично обяви, че е взимала забраненото допинг вещество мелдоний, тя изтърпя наказанието си и вече получи "уайлд кард" за турнирите в Рим и Мадрид през май месец.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай