Шампионка от „Лидерите” стига финал на OPEL CUP в Сливен

Шампионка от „Лидерите” стига финал на OPEL CUP в Сливен | StandartNews.com

Сливен. Шампионката от „Лидерите" на „Стандарт" 2014 Симона Пеева (първата отляво на снимката) продължи силната си серия с достигане до финала третия турнир OPEL CUP за смесени двойки. Турнирът се проведе заедно с третото издание за двойки от КАИ НТЛ. Надпреварата се проведе в Сливен, на кортовете на ТК „Спорт Палас".

Шампиони при двойките мъже станаха Добрин Иванов/Йордан Ников (Сливен). На финала те победиха двойката Добромир Ганев/Любомир Петков (София) с 6:1, 6:4.

Елена Андонова и Петър Котев (София) спечелиха титлата от третия OPEL CUP при смесените двойки. На финала те победиха двойката Симона Пеева/Орлин Стойнев (София) с резултат 9:4.

Преди финалният мач на OPEL CUP, с жребий бяха определени имената на трите двойки, които ще получат безплатна такса участие за финалния турнир на смесени двойки през септември в Пловдив. Сред публиката в неделния ден беше и Йордан Лечков, вицепрезидент на БФС и един от героите на Мондиал'94, запален тенисист, собственик на базата в Сливен. И в двата турнирни дни участниците имаха възможност да направят тест драйв с новите модели на OPEL, а всеки, който се възползва от тази възможност си тръгна със слънчеви очила от престижната марка.

Следващият турнир от календара на лигата е индивидуално мъже и ще се проведе на 28-29 юни, ТК „Славия-Бомел" (стадион Раковски), в София.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай