Бизнесът с превес на "Лидерите" /ОБНОВЕНА/

25 двойки играят тенис за четвърт век "Стандарт", огромна торта от "Романс" чака победителите

Бизнесът с превес на "Лидерите" /ОБНОВЕНА/ | StandartNews.com

Представителите на бизнеса показаха истинска класа в 14-ото издание на тенис турнира "Лидерите" за купите на "Стандарт" и Българска федерация тенис.

Точно 50 строителни предприемачи, хотелиери, водещи лица в хранително-вкусовата промишленост, архитекти, издатели, журналисти и лекари хванаха ракетите в турнира, който е част от тържествата за 25-ия рожден ден на вестник "Стандарт". Любезните домакини от водещия спортен комплекс в столицата - "ДЕМА" за 14-а поредна година се бяха постарали кортовете да са отлично подготвени.

Сред участниците при мъжете тази година са проф. Генчо Начев, директор на болница "Света Екатерина", бившият шеф на ФК ЦСКА и настоящ строителен предприемач Георги Илиев-Майкъла, бащата на валутния борд Красимир Ангарски, собственикът на хотелите "България" и Витоша Мирослав Печев, вносителят на машини за хранително вкусовата промишленост Латин Латинчев, проектантът Васил Тодоров, шефът на Първа МБАЛ София д-р Цветомир Димитров,д-р Веселин Милев, председател на комисията по здравеопазване и социална политика в Столичния общински съвет, първият изпълнителен директор в историята на "Стандарт" и настоящ бизнесмен Валери Костадинов, шефът на Нет Инфо Христо Христов и собственик на най-голямата фаблика за пелети в България. При дамите личаха имената на архитект Таня Дикова, дизайнерката Антоанет Тончева и бизнесдамата Поли Пеева.

"Лидерите" 2017 бе открит от шефката на СК "ДЕМА" Мариана Ненова и зам.главния редактор на "Стандарт" Васко Вълчев. Специален поздрав към участниците поднесе и първия зам.главен на "Стандарт" Иван Матанов.

Да видят качествен тенис дойдоха и скиор №1 на всички времена Петър Попангелов, и шефа на ТК "Левски" Явор Цаков. По-късно към зрителите се присъедини и бившия шеф на БНР Радослав Янкулов. Надпреварата на кортовете бе за двойки мъже до 55 г и над 55, както и за първи път в смесени двойки.

В "младшата" група игра достойна за първото място показаха двойките Латинчев/Тодоров, Захариев/Христо Христов и лекарите Димитров/Милев. Те спечелиха с лекота своите групи и днес ще спорят за титлата. При по-опитните до полуфиналите достигнаха дойенът на турнира Борислав Костурков в тандем с д-р Георги Милев, продуцентът на спорта в БНТ Сашо Йовков заедно с Георги Илиев-Майкъла, изпълнителният директор на строителната фирма "Контракт Сити" Георги Тодоров с партньор Мирослав Печев и автомобилния бос Асен Коцев и Бисер Димитров. С най-големи шансове при смесените двойки са Поли Пеева/Анжел Ангелов, Таня Дикова/Сашо Йовков, Антоанет Тончева/Любо Тодоров, както и Радостина Стефанова и Георги Тодоров.

Полуфиналите започват днес в 11 ч, а веднага след тях са и финалите. Големите награди за турнира са осигурени от Първа инвестиционна банка (Fibank), а топките са Wilson. Всеки един участник получи от домакините изотоничната напитка 4move от фирма "Амперел". Подкрепа оказват още бутиковата винарска изба "Бонония Естейт", "Униливър България" със сладоледите "Алгида", "Ролман", "Балдаран" и млекопреработващата компания "Саяна" с продуктите "Милки". Застраховките са от "Евроинс".

След награждаването по традиция ще има и коктейл в бистрото на СК "ДЕМА", където участниците ще трябва да се справят с огромната торта подарък по традиция от водещия виенски салон "Романс" в Симеоново.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай