Виенският бал в София събра пари за деца в Украйна

300 гости валсираха и наддаваха на благотворителния търг

Виенският бал в София събра пари за деца в Украйна | StandartNews.com

300 представители на бизнеса, политиката и дипломацията танцуваха на Виенския бал в София. Издание номер 21 на бляскавото събитие се случи в залите на хотел „Балкан“ под патронажа на Йорданка Фадъкова и на колегата й от австрийската столица д-р Михаил Лудвиг. Нейно превъзходителство Андреа Вике и съпруът й, Венцислав Вике, домакинстваха грандиозното парти. Средствата, събрани от благотворителния търг, ще бъдат дарени на Университетската болница за активно лечение по ортопедия и за украински деца. Сред наддаващите най-активно на аукциона беше Гергана Ташкова.

Тя и съпругът й Пламен Ташков спечелиха позлатени чаши от тежко сребро на SSG, предоставени от Мирела Ненчова. Със знака на известните бижута беше и диамантената корона „Акоя“ в прическата на Гергана Ташкова, дефилираща със стилен тоалет в тъмно синьо „Проновиас“.  С творение на испанския моден гигант  беше и Кристина Лазарова – в морско синьо с ефектен гръб. „Мисис България“ Елена Караколева, която тези дни беше обявена и за „Модна икона“, блестеше в рокля на Шери Хил в един от най-актуалните цветове за сезона - розов кварц, а шлейфът й беше обшит с кристали.

С феерии на американската дизайнерка бяха Зорница Атанасова, Цвете Борисова и заместник председателя на Виенския клуб Мая Косева.

Галя Димитрова, собственик на „Десизо Мони“, сияеше в шикозен модел „Alyce Paris“ в тоналността „ледено синьо“. Изискан тоалет от същия бранд в изумрудено зелено беше избрала и Анелия Петкова от „Брайдъл фешън“, комбиниран с изумруди, жълти и бели диаманти SSG. В царствена златиста френска дантела „Marchesa for Pronovias“ погледите събра „Мисис България“ Йордана Димитрова.

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай