Цар Плъх носи платина, бяло злато и сребро

Трите метала са големият хит в годината на скокливия властелин, сложете фигурки из дома, за да пазят от лошата енергия

Цар Плъх носи платина, бяло злато и сребро | StandartNews.com

Бяло злато, платина и сребро са големите глезотии сред аксесоарите в годината на металния Плъх. Те се комбинират по ефектен и зрелищен начин – като истински произведения на изкуството.

Кейт Мидълтън е страстен почитател на бялото злато, диамантите и перлите.

Най-добрите им приятели – също като на Мерилин Монро – са диамантите. Прекрасните им дуети със скъпоценните камъни са естетско изживяване от първа класа.

Малко аксесоари са по-изкушаващи от пръстени от платина и бяло злато, декорирани с диаманти, перли, звездни сапфири, турмалин.

Мишка с черна перла и черни диаманти, която виси на врата, придава артистичност и небрежна изисканост на деколтетата – независимо дали са на тишърт или на рокля за коктейл, а носи и късмет.

Престижният бранд Jewellery Theatre е и върху сребърна скулптурка на Цар Плъх, декорирана с диаманти, много нашумели са медальоните ключ /SSG/.

„Поставете фигурки от метал в различни ъгли на дома ви – пазят от лоши енергии. Малки медальончета с плъхчета и мишки от злато и сребро са подходящи подаръци не само за бебетата и деца“, коментира експертът Мирела Ненчова.

Тя припомня, че в църквата съдовете за светена вода са задължително от сребро. И че от него са били чашите, които са носели на походите си Наполеон и Александър Македонски – защото среброто пречиства водата и променя структурата й. „Няма съмнение, че белите метали наистина владеят графика от сутрин до вечер. За платината се говори по-рядко, защото тя се обработва най-сложно – само на ръка. Не се променя във времето – не се окислява, не губи блясъка си. Световните марки /Magerit, Jewellery Theatre/ предлагат елегантни колекции, както със знаците от зодиака, така и образи, вдъхновени от дивата природа и митологиите. И понеже китайският хороскоп повтаря прабългарския, спокойно можем да носим всички онези украшения от метал – символ на решителност, хладнокръвие и лукс, за които се предполага, че са били в кутиите на владетелите ни“, добавя Мирела Ненчова. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай