Солей, асиметрия и „молив“ за дълги крака

Топ 5 на полите, които ви правят по-стройни

Солей, асиметрия и „молив“ за дълги крака | StandartNews.com

Вместо постоянно да висите пред огледалото и да се чудите дали краката ви са достатъчно и задоволително дълги, можете да предприемете значително по-ефективна стратегия. Както е известно от векове, съществуват кройки и дрехи, които постигат истински визуални метаморфози. Между тях са няколко модела поли, в които със сигурност ще изглеждате доста по-стройни. Разбира се, трябва да са комбинирани със съответните обувки на съответната височина – тоест върху минимум 5-сантиметрови токчета. Излишно е да се уточнява, че само високите и грацилни еви могат да си позволят равна подметка. Колкото и да е удобна, тя нанася сериозни щети във външния вид на всички останали представителки на нежния пол. Пак за тях да припомним, че всичко във външния вид е наложително да бъде съобразено с конкретните персонални параметри – ако нещо не ни „отива“, няма и сантиметър значение, че го има по витрини и сайтове и че блогърките го възхваляват.      

1. „Молив“. Това е може би най-универсалната пола на всички времена. В нея е заложено всичко от модата – от ретрото и винтиджа до сексапила и предизвикателството. Тя е подходяща за графика ви от сутрин до вечер, какъвто и да е той – бизнес или „долче вита“.  Ако имате офис, полата, естествено, ще е от онези фини вълни, които лесно могат да бъдат сбъркани с коприна. Ако сте на по-свободен режим, ще е от деним, кожа, трико или от каквото искате. Ако сте истински фен на класиката, нека да бъде с висока талия – супер шик е. А едни тиранти пък й придават толкова артистичност, че няма как да останете незабелязана. За десерт – патъци върху платформа. Винаги са актуални.   

2. Къса с волани. Не мислете, че сме объркали сезона. Този толкова летен на пръв поглед модел е безкрайно изкусителен и през зимата – хем е мини, хем гарантира илюзията „по-дълги бедра“. Само трябва да завършва с волан. И да се носи от дами, които биха могли и да дефилират с него.

3. Плисета. И този модел е извън календара – винаги е „последен писък“. Няма ограничение в палитрата, нюансите са единствено в обема – „солей“ или малко по-широки. Под тях можете да скриете предполагаемите недостатъци на вашите крака – но само, ако ханшът ви е приличен. Дължината задължително е до коляното или под него – всичко друго губи елегантност. Тук високият ток е равностоен партньор на плисетата – без него те остават по-малко енергични и не толкова екстравагантни.

4. Асиметрия. Винаги е тренд. А когато подгъвът е „на криво“, краката ви са сякаш по-дълги. По-късите версии засилват илюзията – стига, разбира се, коленете ви да нямат притеснения от факта, че приковават погледите. Вечните деним якенца са перфектният партньор.

5. Макси. Изключително удобен и функционален модел - може би най-„живият“ в гардероба ви. Връзва се с всичко – от топове до копринени ризи за следобедни коктейли и вечерни партита. Ако клоните към отлични размери, може да е с цепка. В момента на върха са дългите и ефирни поли от почти прозрачни тъкани. Търсеният контраст е в дуета им с по-грубовата горна част. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай