Неделя,

Сергей Станишев откри пазарния ден в Антоново

От: Администратор -
1115
Сергей Станишев откри пазарния ден в Антоново
A
A
A

Председателят на БСП и президент на ПЕС Сергей Станишев откри пазарния ден в Антоново. Той посети местния пазар, където се срещна с производители, продавачи и потребители от общината. Това съобщиха от пресцентъра на БСП.

Безработицата, ниските изкупни цени, както и ограничените възможности на хората, са основните проблеми на живущите в района. В тази връзка Станишев обясни, че социалните мерки в помощ на хората, антимонополното законодателство и програмата за развитие на регионите на правителството ще продължават.

Лидерът на БСП ще зарадва дъщеря си с цвете, което купи от пазара. Той обясни, че това е любимия й цвят. Той подари и по една червена роза на всички жена на пазара.

В Антоново Станишев се срещна и с граждани и симпатизанти на БСП и откри предизборната кампания. „Още Димитър Благоев е казал, че случващото се в България до голяма степен зависи от случващото се в Европа. Няма как да постигнем промените, които искаме тук, без подкрепа от Брюксел", каза той.

Станишев подчерта, че във външнополитическите си отношения България трябва да защитава своите интереси, но няма друга партия, освен БСП, с по–умерена позиция спрямо Русия и по-дългогодишни връзки. Той обясни, че темата не трябва да се използва предизборно, както правят лидери на други политически сили, посочват още от БСП.


Всички новини от категория Лайфстайл.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички