Пирински награди победителите във футболен турнир „За купата на БСП с №15"

Пирински награди победителите във футболен турнир „За купата на БСП с №15" | StandartNews.com

Пловдив. „Много се радвам да видя как млади хора спортуват и развиват една прекрасна страст - към най-популярната игра футбола". Това каза кандидатът за член на ЕП и бивш председател на НС Георги Пирински, награждавайки победителите в двудневния турнир „За купата на БСП №15", който се проведе на спортен комплекс „Селект" в Пловдив.

Футболистите на „Южен полъх" спечелиха състезанието и се откроиха с атрактивна и резултатна игра сред останалите 12 отбори. Гостуващият тим от Стара Загора „Берое" стана втори, а купата връчи кандидатът за евродепутат Стоян Ташков.

Капитанът на първите подгласници благодари за чудесно проведеното футболно състезание на организаторите – Младежкото обединение в БСП – Пловдив.

Футболистите на „Селект" се наредиха на трето място и получиха купата си от заместник-председателят на Пловдивския общински съвет Георги Търновалийски. Лидерът на пловдивските социалисти Георги Гергов награди най-заслужилия играч на терена – футболиста на „Селект" Спас Топузов.

„Момчета, много се радвам, че се включихте в турнира, играхте и се състезавахте открито и честно, обърна се председателят на градската и областната структура на БСП. Като гледам това настроение и дух, предлагам да направим турнирът традиционен", допълни той и напомни, че датата 25 май е важна и вотът за №15 е вот за шанса и бъдещето на младите хора в България и Европа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай