Очилата на есента и зимата – цвят и блясък

Индустрията превръща диоптрите в супер шик

Очилата на есента и зимата – цвят и блясък | StandartNews.com

Модната индустрия при очилата отново акцентира върху оригиналността и детайлите. Тенденциите за есента и зимата са категорични - свобода, стил и цветове, а диоптричните очила са не по-малко атрактивни и елегантни от слънчевите. За хората, които ги носят всеки ден, са финалната удивителна на аутфита им – допълват цялостната визия, но държат и на персоналното си присъствие.

За никого не е тайна, че дамите се радват на най-богато разнообразие. През този сезон с главна роля са металните рамки, но този факт в никакъв случай не трябва да ви навежда на мисълта, че са еднообразни. „Можете да ги намерите в сребристо, класическо златисто, розово-златисто, жълто златисто, оранж, червено, синьо и дори лилаво. Има вариант и за комбинация между пластика и метал. Правоъгълни - това е хитът при мъжете, като материалите са 80/20 в полза на металните. Интересното при тях е така нареченият двоен мост.

А в палитрата, на която могат да заложат господата, влизат класическо черно - мат и гланц, различни нюанси на сивото, синьо и червено. Все повече представители на силния пол са склонни да избират диоптрични рамки с по-различен цвят от стандартните -  зелено, кафяво или шарено.“, коментира Павел Цветков „последните писъци“ в колекцията Квят.  Огромна популярност набират очилата Clip - няма по-бърз начин от този диоптричните да станат за секунда слънчеви.  

Зелено, червено, жълто, синьо, розово, лилаво, комбинация от цветове - очилата за най-малките винаги са били най-забавни. Някои от тях имат малки рисунки на дръжките, други пък са във формата на цвете, но винаги ергономични. Едно от най-изненадващите неща в колекцията е, че вече има диоптрични очила за деца на възраст 6 месеца.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай