Вторник,

Борисов: Бяхме смирени, от днес имаме кауза

От: Администратор -
2305
Борисов: Бяхме смирени, от днес имаме кауза
A
A
A

София. "Бяхме смирени, но от днес вече имаме кауза". Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на откриването на предизборната кампания на партия ГЕРБ. Той беше последният от ораторите в зала "Арена Армеец" в столицата.

"Това ще бъде битка на доброто и злото. И ние трябва да сме добри", заяви лидерът на ГЕРБ. Той обясни на хората, че в деня на откриването на кампанията е Томина неделя. Това означава, че Тома неверни, който се е съмнявал, че Христос ще възкръсне, на днешния ден е повярвал. В словото си Борисов благодари на Цветанов, честити именния ден на водача на листата Томислав Дончев и даде заявка за победа на евроизборите на 25 май.

Около 14 000 души се събраха в "Красавицата на София", за да дадат старт на предизборната кампания за Европейския парламент на партия ГЕРБ. Първи на сцената се появи Едвин Сугарев, след него Георги Марков, а Джоузеф Дол направи специално обръщение от видеостената с клип. Шефът на предизборния щаб Цветан Цветанов поздрави на английски кандидата за президент на ЕНП в Еврокомисията Жан Клод Юнкер. Той съобщи, че партията ще направи електронен сайт, където ще се проведе алтернативно гласуване в деня на вота за хората, които живеят в чужбина. "Трябва да създаваме богатство, а не дългове. Смирението свърши", това заяви в приветственото си слово водачът на листата Томислав Дончев. Юнкер пък обяви, че много се радва да бъде в България и че си спомня преди девет години как е подписал договора за присъединяването на страната ни към ЕС.

Откриването на кампанията в "Арена Армеец" започна със спектакъл на ансамбъл "Българе". Имаше и изпълнения на джаз формацията "Брас Вилидж". В залата ГЕРБерите разположиха и изложба на успехите на правителството на Борисов. Фотоси с откриване на отсечки от магистрали, както и на самата "Арена Армеец" са в експозицията.

По-рано лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов показа на кандидата за президент на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер метрото в София. Двамата разгледаха метростанция "Европейски съюз".


Всички новини от категория Лайфстайл.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com