Българка на 15 записва в студиото на Дуа Липа

Първата песен на Елмира Георгиева - El Ma звучи в цяла Италия

Българка на 15 записва в студиото на Дуа Липа | StandartNews.com

Тя е само на 15, но музиката й вече звучи в цяла Италия. Елмира Маринова – El Ma от София издаде първата си авторска песен, разпространена от световноизвестния лейбъл Believe Digital. Зад триумфа й стои музикалният ментор Дарияна Куманова - международно признат продуцент и педагог, която от години работи в Милано. Посетителите на изисканите парфюмерийни бутици, спортни магазини и луксозните търговски центрове в Италия едва ли предполагат, че хитът „Tired Of Loving You“ се изпълнява от българка. Слушателите на мейнстрийм радиата в Рим и Милано едва ли знаят, че тийнейджърката не само пее завладяващо, но е и автор на вълнуващия текст, посветен на първите тръпки в любовта. В създаването на „Tired Of Loving You“ неизменно до нея е Дарияна Куманова, която е в основата на успеха и на българката Ника Парис, заковала финалите на италианския „X Factor”. Всъщност след едно от интервютата на Ника за българска телевизия Елена, майката на Елмира, се свързва с Куманова.

Видеото на „Tired Of Loving You“ се снима в студиото, използвано и от Дуа Липа, когато работи в Милано. Идеята за клипа е на Дарияна Куманова, която отскоро работи и с английските продуценти на най-популярния италиански рапър Сфèра Ебàста. Чужденците чуват „Tired Of Loving You“ при Дарияна и остават впечатлени. „Това прави възможно следващият сингъл на El Ma да бъде продуциран от Великобритания“, коментира Куманова.

Маестра Куманова е известна с това, че провокира в своите възпитаници таланта и умението не само да интерпретират песни, но и да ги създават. „Веднага усетих стила на Елмира и силата, с която пише текстове. По-късно научих, че  острото й перо може би е по наследство, след като нейната баба се е занимавала с журналистика“. Жоржета Калоянова, дъщеря на руския евреин Жорж Ендовицки и баба на талантливата El Ma, действително е работела за БНР, но и се е изкушавала от актьорската професия. Тя дори снима централна роля с Микеле Плачидо във филма „Един гражданин протестира“- от малкото продукции на Плачидо, които не са излъчени в България. Името на бащата на Елмира е записано със златни букви в спортните хроники. Захари Маринов е футболен национал при юношите, а сега е продуцент на талантливата си дъщеря. Във фамилния екип влизат и майката Елена, и по-големият брат Валери. Именно той е плътно до Елмира, когато тя като малка се включва в кастинга за търсене на нова сценична партньорка на  г-н Андреев в „Шоуто на Слави“. Тогава Трифонов възкликва: „Ти си голяма работа, да знаеш. Пееш жестоко и си голям артист!“. „Tired Of Loving You“ може да се слуша във всички дигитални платформи, в българските и италиански музикални радиа и телевизии.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай