Бареков: Облекчения за фирми, които наемат млади

Бареков: Облекчения за фирми, които наемат млади | StandartNews.com

Пакет от облекчения за всяка фирма, която наема работници на възраст до 30 години, предлага лидерът на "България без цензура" Николай Бареков. Според него голяма част от членовете и симпатизантите на партията са млади хора. "Длъжни сме да мислим за тях", коментира Бареков. Той се обяви за повече държава в социалните дейности и по-малко в бизнеса на въпрос какво е виждането му за нова Европа. "Ние сме за подкрепа на бизнеса с данъчни и административни облекчение, но в замяна искаме от него откриване на повече работни места и по-високи заплати", отсече той.

В петък вечерта коалицията от партии около "България без цензура" откри предизборната кампания в Пловдив. В палата 10 на Международния панаир се събраха хиляди членове и симпатизанти на коалицията. "Тук сме се, за да тръгнем заедно към една победа, която ще е на българския народ", обърна се лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов към хилядите симпатизанти, дошли от цялата страна. "В Европейския парламент ще изпратим достойни и борбени хора, които да защитават интересите на България, а не мижитурки със смъкнати гащи", допълни той. И поясни, че след изборите за Европейски парламент коалцията ще се бори за предсрочен парламентарен вот и у нас.

Пред събралото се мнозинство говори и самият Бареков. "За една петилетка ще вдигнем българската държава от руините", обяви той. "За последните 100 години българският народ два пъти за по една петилетка си е създавал държавата наново - и при капитализма, и при комунизма. След 40 години разруха дойде време да изградим нова държава. Просто на хората им трябва лидерът, който да ги поведе в тази тежка битка", отсече Бареков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай